Website op maat

Zie de website als je winkel en de homepage als de toonbank. Dat moet er toch aantrekkelijk uitzien, nietwaar? 

 

Tegenwoordig geen probleem. Met alle Do It Yourself websites heb je gratis en in een handomdraai een moderne en professioneel uitziende website online staan. We vergeten alleen één ding...

Het gaat vooral om de inhoud. En daar helpen we je bij.

Websites verkopen niet omdat ze mooi zijn. Websites verkopen omdat de inhoud klopt. En zijn ingericht op de gebruikerservaring in plaats van op wat vooral jijzelf mooi vind.. 

Er zijn talloze onderzoeken gedaan naar de psychologie achter websites. Naar wanneer een website wel of niet verkoopt. Naar wanneer je een bezoeker ook daadwerkelijk verleidt tot een aankoop. Bij Holla Brand Design maken we dan ook dankbaar gebruik van deze psychologie.

 

 

Daarom bouwen we websites die ook daadwerkelijk verkopen. Websites die aansluiten op jouw online strategie en die uitgaan van de ervaring van de bezoeker. We begeleiden jou in het vormgeven van de inhoud, zodat jij in plaats van een online visitekaartje, een website hebt die ook echt klanten oplevert.

Wil jij een mooie website die staat voor jouw merk en die goed verkoopt?

Website Op Maat: vanaf €2500,-

"

... De bezoekers beginnen te komen en mijn e-maillijst groeit; precies wat ik voor ogen had toen ik met Holla Brand Design in zee ging."

~ Hillegonda Schaaphok / Movishon

Google Review

Werkwijze

Voor een goede website is de inhoud cruciaal. Voordat we aan het design en de ontwikkeling van de website beginnen, kijken we daarom eerst naar de volgende 3 punten:

1. Het doel van de website

Dient de website als online visitekaartje of is de website gericht op een zo hoog mogelijke conversie? Welke ervaring jij de bezoekers wilt bieden, hangt af van of de website hard- of soft selling is. Van wie jouw doelgroep is. Wij denken met je mee welke vorm het beste bij jouw merk en visie past.

2. De inhoud

Wat is je waardepropositie en welk probleem los je op voor de klant? En hoe ziet je aanbod eruit? Allemaal vragen die zeer belangrijk zijn voor de inhoud van je website. Want voor de bezoeker moet het meteen duidelijk zijn wat je te bieden hebt en welk resultaat je levert. En waarom ze voor jou moeten kiezen in plaats van de concurrent.

3. De online strategie

Er zijn meerdere online strategieën die je kunt toepassen. Zet je bijvoorbeeld in op online adverteren via o.a. social media? Of ga je voor een zo hoog mogelijke ranking in Google en zet je daarnaast ook in op Adwords. We richten de website zo in dat het perfect aansluit op jouw online marketing strategie.

Hoe ziet het traject eruit?

We kijken naar je aanbod, naar welke diensten of producten een prominente plek op de website moeten krijgen (CTA's) en we kijken naar welke strategie het beste past bij de doelstellingen van jouw merk. 

Op basis van het gesprek ontwikkelen we een geraamte, een eerste design, voor de website.  Aan de hand hiervan kun je vervolgens de website gaan invullen en de teksten gaan schrijven, waarbij wij je zullen begeleiden.

We hebben meerdere contactmomenten voor overleg en advies, zodat jij een goede structuur krijgt voor de ontwikkeling van de content. En voor vragen tussendoor zijn we vanzelfsprekend altijd bereikbaar.

Voor de beste resultaten vereist het traject volledige toewijding en is het belangrijk in een flow te blijven. Voor het traject staat daarom maximaal anderhalve maand (inclusief oplevering website). 

Wil jij een website waarin jouw merk duidelijk naar voren komt en die goed verkoopt?

Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op om kennis te maken en een afspraak in te plannen.

 

Wil je liever eerst de basis van jouw merk bouwen zodat de website ook echt inhoud krijgt die raakt?

 

Dan is het traject Bouw een merk iets voor jou!