Ontwerp logo

Het logo is slechts een klein onderdeeltje van branding. Maar het is wel het 'uithangbord' van jouw merk. Het symbool of icoon waar klanten je aan herkennen. Een uniek en onderscheidend logo dat de juiste emoties en associaties oproept, is daarom van levensbelang voor jouw merk.

Mooi is niet goed genoeg.

Vaak wordt een mooi logo met een goed logo verward. Uiteraard wil je als merk een mooi logo. Maar als het logo niet naadloos aansluit op wat je als merk wilt uitstralen, is een mooi logo zo goed als waardeloos.

Het logo is een vertaling van jouw merkidentiteit. En jouw identiteit, is wat de juiste klanten aanspreekt. Daarom is het zaak dat je voordat je een logo laat ontwerpen, je de basis van jouw merk hebt staan. 

Bij Holla Brand Design kijken we daarom eerst naar wie jij bent en waar je als merk voor staat. Naar wat je kernwaarden zijn, wat je visie is en welke doelgroep je wilt aanspreken. En helpen we jou tot een logo komen dat niet alleen mooi is, maar ook echt de uitstraling heeft die jouw merk verdient.

Heb jij je merkidentiteit al helder en wil je een mooi, maar vooral goed logo wat hier perfect op aansluit?

Ontwerp Logo: €750,-

"

... Sander heeft met een persoonlijke aanpak al mijn wensen omgetoverd in een alles zeggend logo en een huisstijl die mijn bedrijfsidee ademt!"

~ Eowyn Currie / Currie Coaching

Google Review

Onze werkwijze.

Jij bent je bedrijf. Om tot een design te komen dat perfect past bij wie jij bent en waar je voor staat, moeten we elkaar eerst leren kennen.

 

Daarom beginnen we het traject altijd eerst met een gezellig bakkie koffie. Zodat jij rustig kunt vertellen over wie je bent (als bedrijf), waar je voor staat en wat je voor ogen hebt. Over wie je doelgroep is. Waardoor wij daarna een goed beeld hebben van welke uitstraling het design moet hebben.

Het design.

Na onze kennismaking gaan we aan de slag met het design en ontvang je binnen twee weken een eerste voorstel. Vanuit dit eerste voorstel werken we samen verder naar een definitief design, waar jij 100% tevreden mee bent. Het traject duurt maximaal een maand.

Wil jij een logo dat werkt voor jouw merk?

Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op om kennis te maken en een afspraak in te plannen.

 

Wil je liever eerst een goede basis neerzetten voor jouw merk, zodat het logo nog beter jouw ideale doelgroep aanspreekt?

Dan is Bouw Een Merk iets voor jou!