Gratis merkanalyse

Je bent zzp-er of runt een kleinbedrijf en bent op zoek naar groei, zowel in omzet als in klanten. Business-wise heb je de basis staan en je bent klaar voor de volgende stap: je merk goed in de markt zetten.

Maar hoe doe je dat dan? Waarschijnlijk heb je geen idee waar te beginnen. En dat begrijpen we, want branding is een breed begrip en bestaat uit vele componenten.

Daarom houden we het graag simpel. Want branding in essentie niets meer dan een duidelijke positionering en het vertellen van een helder verhaal, zowel in beeld als in taal. Maar hierbij is het wel cruciaal eerst een duidelijke koers te kiezen.

Met de merkanalyse zorgen we dat jouw eerste stap direct in de juiste richting is. Zodat je zeker weet dat je aan de juiste knoppen draait en geen geld en tijd verspilt aan zaken die op dit moment niet relevant zijn voor jouw groei als merk.

Investering: € 0,-

Hoe ziet de analyse eruit?

De merkanalyse doen we op basis van jouw online aanwezigheid, zoals je website en social media kanalen. Zo gaan we er blanco in, net als jouw potentiele klanten.

Je ontvangt na 2 werkdagen de analyse op je mail.

1.png

Laat je gegevens achter.

2.png

Ontvang de analyse.

3.png

Bepaal je koers.

Ontdekken waar de kansen voor jouw merk liggen?

Laat je gegevens achter en na 2 werkdagen ontvang je van ons de persoonlijke merkanalyse in je mail.

Tof dat je met je merk aan de slag wilt! Wij gaan de boel eens goed onder de loep nemen. Je ontvangt de analyse na 2 werkdagen in je mail!