Brand Zero

Speciaal voor starters.

Op welke behoefte speel ik in? Welk probleem los ik op voor de klant? Wat levert mijn product of dienst de klant concreet op? En wat is mijn concurrentievoordeel?

Om echt goed antwoord op deze vragen te krijgen moet je als starter je product of dienst de wereld in slingeren. Gaan testen. Op onderzoek uitgaan en je markt leren kennen. En waar nodig je aanbod aanpassen.

 

Een goede eerste indruk is het halve werk.

Tijdens dit proces wil je natuurlijk wel zichtbaar zijn voor je klanten, professioneel overkomen en zo weinig mogelijk klanten mislopen. Een goed logo en een professionele website mét inhoud dragen hier natuurlijk enorm aan bij. 

 

Dit is voor jou als starter waarschijnlijk wel een flinke investering. Waardoor je al snel voor goedkoop gaat. Helaas is de kwaliteit daar ook vaak naar. Niet zo best dus. Maar daar willen wij verandering in brengen. Want wij vinden dat ook een starter kwaliteit verdient.

En dan zonder dat je dit meteen een enorme bak geld kost. Want starten met je bedrijf kost al genoeg. Daarom kun je bij Holla Brand Design de boel gespreid betalen. Zodat jij je kunt gaan focussen op verdienen, in plaats van uitgeven.

 

Bij Holla Brand Design denken we met je mee en helpen we je eerst de basis neer te zetten voor jouw bedrijf. Je bedrijf startklaar te maken. Met een duidelijk aanbod en een heldere waardepropositie, zodat jouw website ook écht inhoud heeft en klanten oplevert. En natuurlijk met een professioneel en onderscheidend logo, wat jouw bedrijf de uitstraling geeft dat het verdient.

Wil jij als starter ook een professionele eerste indruk maken en je bedrijf meteen goed in de markt zetten?

Dan nodig ik je graag uit voor een creatief bakkie koffie om samen te ontdekken waar voor jou de kansen als bedrijf liggen.

(Prijs pakket: €1500,- te betalen in 12 maandelijkse termijnen van €125,-)

Speciaal voor starters.

Ook starters verdienen kwaliteit. Door jouw bedrijf startklaar en op een professionele manier zichtbaar te maken, helpen we je een verpletterende eerste indruk te maken bij jouw klanten.

"

Sander is een gedreven persoon met veel kennis van zaken over branding en hoe je een merk bouwt… Als je echt een merk wilt bouwen drink dan eens een kop koffie met hem."

~ Edwin Selij / Hypnose Instituut Nederland

Werkwijze.

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen het traject altijd met een creatief bakkie koffie (vrijblijvend), waarin we kennismaken en in een informele setting gezellig brainstormen over waar voor jou de kansen als merk liggen. We kijken naar wie je doelgroep is, we nemen je aanbod onder de loep en onderzoeken welke strategie het beste bij jouw merk zou kunnen passen.

Vervolgens plannen we 3 sessies in van 2,5 uur, waarin we aan de slag gaan met storytelling en het ontwikkelen van jouw merkidentiteit. Na elke sessie krijg je meerdere opdrachten om thuis uit te werken. En wanneer de basis van jouw merk staat als een huis, vertalen naar een uniek en onderscheidend design.

Voor het traject staat maximaal anderhalve maand. We spreken elke week of 2 weken af, afhankelijk van jouw agenda.

Strategie

Communicatie

Design

Met een duidelijke merkidentiteit zorg je voor onderscheidend vermogen binnen jouw markt.

Een helder & inspirerend verhaal spreekt klanten aan die matchen met waar jouw merk voor staat.

Met een duidelijk merkidentiteit zorg je voor onderscheidend vermogen binnen jouw markt.

We houden het simpel.

Kennismaken?

Ik nodig je graag uit om een creatief bakkie te komen doen!

 

 

 

 

(Prijs pakket: €1500,-)

Heb jij de basis van jouw merk al staan en mis je vooral nog een sterk logo wat hier naadloos op aansluit? Wellicht is het pakket Brand Light dan iets voor jou!

Naar Brand Light>

Openingstijden: ma t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00

Eerste van Swindenstraat 24 - 3, Amsterdam

Tel: 06 3650 2972 

E-mail: info@hollabranddesign.nl

KVK: 66085535

Algemene voorwaarden

Privacy Verklaring en cookie instellingen

© 2019 Holla Brand Design